Geil

Vreemdgaan op het werk

admin

Afgelopen dagen waren hel. Vrouw was weer niet tevreden, werk was te zwaar en op de tv was niets goed. Het is alsof mijn leven een gigantische replay button is, een loop van miserie. Vandaag was het ook weer van dat. Tess, mijn assistente, legt weer de volgende stapel papieren op mijn bureau. Tess is zowat het enige mooie in het leven op het moment, letterlijk dan. Ze is bloedmooi, en ze heeft dat extra ding. Dat ding dat een man in een vrouw zoek, al is het de stem, de manier van handelen of wat dan ook. Ze heeft dat ding dat een man gek maakt. Ze draagt weer haar standaard outfit, een korte rok en een bloesje. Professioneel, maar toch, wow het staat haar. Haar borsten zijn eigenlijk te groot voor haar topje dus ze puilen er bijna uit en ze heeft zo een mooie ronde kont. Je kan niet kijken als ze gracieus van links naar rechts beweegt als ze stapt. Ach, ik kan hier blijven over praten, maar het is duidelijk, ze is geil. Niet dat ik er iets mee mag doen, want hoewel ik niet de grootste van ben van mijn huwelijk, ik wil het wel doen werken en wil niet de persoon zijn die vreemdgaat… .

De papieren zijn zachtjes op mijn bureau gelegd en terwijl dat ze zegt dat ik een vergadering heb in de namiddag legt ze haar arm op mijn schouder. Ze geeft haar boodschap mee en vertrekt. Ik kan amper een antwoord terug mompelen, maar instinctief zie ik weer die prachtige kont op en neer gaan wanneer ze naar buiten gaat. Maar deze keer draaide ze zich terug. Ik kijk snel op, maar het kwaad is al geschied. Ze hapert ook even, lacht zachtjes en haalt haar wenkbrauw even op voor dat ze verdergaat. “Vergeet niet de mail van de CFO te bekijken, hij komt langs morgen”, zegt ze voordat ze nu wel definitief de deur toe doet. Ik rood van schaamte en besluit dit uit mijn geheugen te bannen.

Vele uren later komt de kleine wijzer van de klok dichter bij 5 uur en mensen beginnen te vertrekken. Ik beslis nog wat door te werken, tot er geklop op mijn deur is. Daar is Tess weer. Haar haar is nu naar beneden gedaan en ligt wat wulps over haar schouders en borsten heen. Ze benadert me en neemt een stoel aan de andere kant van mijn bureau en zet deze naast de mijne. Ze legt een stapel documenten die getekend moeten worden op tafel. Ik voel haar adem in mijn nek en voel haar been aan het mijne raken. Ik word iets kortademiger, zeker wanneer ik opzij kijk en haar borsten zie. Ik dwing mijn blik op de papieren maar het lukt niet altijd even goed. Voor mij leek het al erg maar een buitenstaander zou zelf gegeneerd zijn over het aantal keren dat ik haar borsten bekeken zou hebben. Mijn erectie komt op. Ik wil mezelf wat mee onder mijn bureau schuiven maar mijn stoel haakt achter haar stoel dus dit lukt niet. Mijn erectie is open en bloot nu. Ik hoop dat ze dit niet ziet, maar haar blik is nu al voor de vijfde keer naar mijn broek gegaan en het begint duidelijk te worden dat ik in de problemen zit.

Ineens voel ik haar hand op mijn been en haar adem harder in mijn nek. Ik ben verstijfd. Haar hand gaat meer naar boven alsof ze wil testen hoe ver ze kan gaan. Ik kan niets doen, alles blokkeert. Tot ze mijn penis raakt en erin knijpt. Nu zou het moment zijn dat ik het moet stopzetten, dat ik moet zeggen dat ik getrouwd ben, dat dit niet professioneel is, maar doe dit maar eens. Doe dat maar als er zo een vrouw naast je zit, eentje waarvan je gedroomd hebt. Ze kust mij in mijn nek en werkt haar weg naar boven naar mijn lippen. Eerst kus ik niet terug maar na een tijd doe ik het wel. Zij zwaait haar been over mij en zit op mijn schoot. Die goddelijke kont zit maar een paar centimeters van mijn staalharde penis. Die prachtige borsten drukken aan tegen mijn borst en dat prachtig gezicht kust me. Ik grijp haar kont en kus harder. Ik doe haar shirt uit en zij de mijne. Niet veel later of haar bh is uit en we zijn beide topless.

Leave A Comment